top of page

Waarom jij voor Artemis valt

Bijgewerkt op: 7 dec. 2020

"We waren nochtans zo een goed duo. Waarom wou hij mij dan beter leren kennen? Hij is toch op mij afgestapt?"


De godinnencoaching deed de 41-jarige dame stilstaan bij haar liefdesleven en de vorige stukgelopen relatie.


Welja, mannen vallen op partners waarin Artemis zich manifesteert, om verschillende redenen.


1) De man is onbewust op zoek naar een relatie waarin hij in zijn partner een intellectuele gelijke heeft. Met gemeenschappelijke interesses, zodat ze samen activiteiten - vaak sportieve - kunnen ondernemen. Maar zoals in de vorige blog beschreven, loert hier de valkuil van de competitiedrang en het broer-zus karakter ervan om de hoek. Apollo trok namelijk graag op met zijn zus, zijn verwante ziel, de vrouwelijke tegenhanger van zichzelf.


2) Een man kan vallen voor de onafhankelijkheid en assertiviteit van een Artemis dame. Net omdat deze aspecten bij zichzelf nog niet volledig ontwikkeld zijn. En hij nog wel wat kan leren van een vrouw die doelen bereikt met doorzettingsvermogen en wilskracht.

3) Wanneer Artemis ook de aspecten van haar maangodin toelaat in haar doen en laten, kan een man helemaal in de ban zijn van haar mystieke kracht. Ze straalt zuiverheid uit. Is ongerept en vrij. Puur. Als een volle maan. Zacht maar krachtig.En jij? Herken jij Artemis in jouw (ex-) partner(s) ? En zorgt dit voor een goede match? Of merk je dat zo’n relatie dan net altijd spaak loopt?


Ik geef jou inzicht in de verschillende godinnen die zich in elke vrouw (èn man!) manifesteren zodat jij ook in de liefde kan groeien.Afbeelding van PublicDomainPictures via Pixabay

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page