top of page

Waar ik in geloof

Ik ontmoette de laatste tijd heel wat trollen op social media. Boze trollen. Die het maar "foute boel" (sic) vonden wat ik post rond de godinnen. Uitlachend dat ik mezelf als nieuwe Messias waan.


Passeerden ook de revue: mannen allerlei leeftijd - van jonge knaap tot ridder op pensioen - die met vleiende woorden connectie wouden leggen. "Moppie", het is eens een ander koosnaampje.


Uiteraard ben ik kwetsbaar met het diepste van m'n ziel online te gooien. Het is vervelend voor mij. Zieltogend voor hen. Als ondernemer wel eens eenzaam om keuzes te maken in een oneindige zee van mogelijkheden en ideeën.


En toch blijf ik staan, ondanks de boze kabouters en de eenzame kapers op de kust.


Sta me dus even toe te verwoorden waar ik voor sta.


Ik geloof in het goddelijke in elke mens. Dat elk een reden heeft wat hij op de aardbol komt te doen. En dat een hele leven een zoekend proces hierin is. De reis op zich aangaan is het doel op zich, de einder ongekend en/of onbestemd.


Ik ben gefascineerd door oude culturen. Waar alles teruggaat tot de Oergodin, die zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich heeft. Wat maakt dat jij ook als mens beiden in jou hebt. Wars van alle sociale constructies of genderstereotiepe patronen. Jij bent als mens heel.

Ik ben begeesterd door de kracht van geschriften, symbolen en vertellingen uit lang vervlogen tijdperken: hiërogliefen, sprookjes, christelijke symboliek, ... Hoe zij allen een boodschap met zich meedragen, wanneer je de tijd neemt om het tot jou te laten spreken.


Ik ben geboeid door hoe de mens aller tijden dankzij religie zijn wereldbeeld probeert tot uiting te brengen aan wat hij diep vanbinnen voelt om zo connectie te maken met hetgeen hem overstijgt.Wil je graag die 7 godinnen in jou ontdekken om te ervaren waar ze jou toe kunnen brengen om je vrouw te voelen, puur, heel en krachtig?


Welgekomen, ik ontmoet je zielsgraag!


Lie(f)s


https://www.liesdelandtsheer.be/godinnentraject


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentáře


bottom of page